Săndoi: Vrem să păstrăm invincibilitatea echipei de anul trecut

Antrenorul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, vineri, la reunirea lotului pentru meciul amical cu Republica Moldova, că îşi doreşte ca echipa să păstreze invincibilitatea de anul trecut, importantă pentru moralul jucătorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Săndoi: Vrem să păstrăm invincibilitatea echipei de anul trecut

Săndoi: Vrem să păstrăm invincibilitatea echipei de anul trecut

"Este o acţiune cât se poate de utilă în perspectiva meciurilor din toamnă din campania de calificare la Campionatul European din 2009. De la acest joc mi-aş dori o victorie pentru a păşi cu dreptul în acest an. Contează foarte mult şi pentru moralul echipei şi pentru a păstra această invincibilitate a echipei de anul trecut", a declarat Săndoi.

Tehnicianul spune că nu este îngrijorat de faptul că mulţi dintre componenţii naţionalei de tineret ar putea fi convocaţi la lotul de seniori de selecţionerul Victor Piţurcă: "Eu mi-aş dori cât mai mulţi jucători de la echipa de tineret să facă pasul la echipa mare. Nu mă îngrijorează acest lucru. Singura problemă ar fi să găsim înlocuitori pentru ei".

Din lotul convocat ppentru amicalul cu Moldova fac parte următorii jucători: Ciprian Tătăruşanu (Gloria Bistriţa), Costel Pantilimon (Poli Ştiinţa Timişoara) - portari, Ducu Ninu (Steaua Bucureşti), Alexandru Tudose (Gloria Buzău), Cristian Scutaru (Poli Ştiinţa Timişoara), Ştefan Mardare (SC Vaslui), Laszlo Sepsi (Benfica Lisabona), Iasmin Latovlevici (Poli Ştiinţa Timişoara), Daniel Barna (Ceahlăul Piatra Neamţ), Adrian Ropotan (Dinamo Bucureşti), Silviu Ilie (Oţelul Galaţi), Cristian Tănase (FC Argeş), Eric Bicfalvi (Steaua Bucureşti), Ciprian Deac (CFR Cluj), Gabriel Torje (Dinamo Bucureşti), Hristu Chiacu (Dacia Mioveni), Bogdan Stancu (Unirea Urziceni), Liviu Ganea (Dinamo Bucureşti), Claudiu Keşeru (Libourne Saint-Seurin) - jucători de câmp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici