Sandra Izbaşa s-a decis: Nu merge la Rio. Ce carieră vrea să urmeze

Sandra Izbaşa a declarat pentru PROSPORT că este decisă să pună punct carierei la nivel înalt. Izbaşa a precizat că i-a fost greu să ia o asemenea hotărâre, însă simte că nu mai poate evolua la un nivel foarte bun la Jocurile Olimpice de la Rio.

2045 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa s-a decis: Nu merge la Rio. Ce carieră vrea să urmeze

Sandra Izbaşa s-a decis: nu merge la Rio. Ce carieră vrea să urmeze (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

zbaşa a declarat că va încerca să devină antrenoare şi îşi doreşte să se ocupe de o grupă de junioare în cadrul clubului Steaua.

"Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aş fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obişnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiţii. Bellu şi Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de eşec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit 'Doamne, dacă o să ratez?!'. Părinţii m-au încurajat, nu poţi să faci o viaţă întreagă gimnastică de performanţă. În momentul de faţă nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranţă le voi susţine din faţa televizorului", a declarat Sandra Izbaşa la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici