Sandu: Am făcut un meci slab şi am pierdut lamentabil

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei România - Lituania, scor 0-3 (0-1) din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud, că jucătorii au făcut un meci slab, iar echipa a pierdut "lamentabil", transmite trimisul MEDIAFAX.

8 afișări
Imaginea articolului Sandu: Am făcut un meci slab şi am pierdut lamentabil

Sandu: Am făcut un meci slab şi am pierdut lamentabil (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt supărat. În primul rând trebuie să ne cerem scuze faţă de suporteri fiindcă ei au încurajat echipa până spre final. Echipa noastră nu a avut un ritm de joc astăzi care să aducă satisfacţie, nu am finalizat, nu am tras la poartă, deci am făcut un meci slab şi am pierdut lamentabil, din punctul meu de vedere. Mutu şi Chivu sunt cei mai reprezentativi jucători, se vede că fără ei e foarte greu. Mai sunt şi alţii, Raţ, spre exemplu, Radu Ştefan nu s-a acomodat şi l-a schimbat Piţi. Lipsa din teren a jucătorilor de valoare se simte. Nu e bine că am avut acest eşec fiindcă am jucat prost. Dacă jucam bine şi pierdeam acest meci cu presiune pentru adversar, cu satisfacţie pentru suporteri, nu erau probleme", a spus Sandu.

Mircea Sandu a precizat că va purta o discuţie cu staff-ul tehnic, dar nu despre demisie. "Jucăm miercuri cu Feroe, trebuie să pregătim acest meci. Vom sta de vorbă după, sigur nu despre demisie, ci despre ce trebuie să se întâmple cu echipa naţională ca să joace şi să se califice. Nu am discutat cu Piţurcă, o să vorbim mâine când e mai liniştită situaţia. Mai avem 9 meciuri în care trebuie să facem minim 25 de puncte. Asta e realitatea. Din 27, ne trebuie 25 ca să fim pe primul loc. Sub 25 poţi să ajungi la locul 2, eventual, care duce la baraj. Austria a bătut, fără drept de apel Franţa, Italia s-a chinuit în Cipru, Serbia s-a chinuit cu Feroe. Există un echilibru în ceea ce priveşte fotbalul la ora actuală. Mai ales cele care vin de la Campionatul European sunt într-o anumită dificultate", a menţionat şeful FRF.

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici