Sandu: Cât timp voi fi preşedintele FRF, licenţierea nu va fi scoasă

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că atât timp cât va fi în funcţie, licenţierea la Liga I nu va fi scoasă, el precizând că aceasta a adus multe lucruri bune în fotbalul românesc.

122 afișări
Imaginea articolului Sandu: Cât timp voi fi preşedintele FRF, licenţierea nu va fi scoasă

Mircea Sandu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cât sunt eu preşedinte, licenţierea nu se va scoate. De la anul, treaba lor. Acest sistem de licenţiere, indiferent cât este de dur sau de lejer, a adus lucruri bune în fotbalul românesc. În infrastructură, că s-au modernizat vestiarele, că s-au acoperit, că s-a pus căldură sub spaţiul de joc. A făcut puţină ordine în contabilităţile cluburilor, că au venit cu centrele de copii şi juniori", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că în cazul în care licenţierea va fi scoasă, în maximum cinci ani se va alege praful de tot ce s-a făcut până în prezent. "În ţările scandinave şi în Germania se face licenţiere şi pentru fotbalul feminin, iar noi, marea Românie, în marele fotbal din România, nu mai vrem licenţiere, că ne-am săturat să avem acolo cât de cât o ordine. Vrem să fie totul vraişte. Duru i-a ajutat foarte mult, este un om foarte bine pregătit şi nu e împotriva cluburilor. Dacă scoatem licenţiere, în cinci ani de zile s-a ales praful de tot", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici