Sandu: Gino Iorgulescu a depus la FRF o copie a dosarului de candidatură înregistrat la LPF

Mircea Sandu a declarat, miercuri, că Gino Iorgulescu a depus la Federaţia Română de Fotbal o copie a dosarului său de candidatură la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, dar a menţionat că nu se va implica în niciun fel în alegerile pentru şefia LPF.

139 afișări
Imaginea articolului Sandu: Gino Iorgulescu a depus la FRF o copie a dosarului de candidatură înregistrat la LPF

Gino Iorgulescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Gino Iorgulescu a venit la FRF să depună în copie dosarul de candidatură înregistrat de Ligă pentru a avea un martor. Asta pentru că LPF este subordonată federaţiei. Mitică mi-a spus mai devreme că a auzit că eu am fost într-un loc cu Gino. Nu mi-a zis în ce loc. Şi n-am fost în niciun loc cu Gino, doar aici, în curtea federaţiei. Gino mi-e prieten, şi cu Mitică sunt în relaţii foarte bune, dar eu nu pot să mă implic în campania lor electorală. Fiecare să îşi convingă alegătorii că e mai bun decât celălalt", a spus preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Susţinut de FC Ceahlăul Piatra Neamţ, fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu şi-a depus luni candidatura la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie.

Dumitru Dragomir şi-a anunţat oficial, miercurea trecută, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o nouă candidatură la preşedinţia LPF.

Dragomir a fost reales la 16 noiembrie 2009 în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici