Sandu: În Comisia de Etică vor fi un avocat, un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat luni că noua Comisia de Etică care se va înfiinţa va fi condusă de un avocat, urmând ca printre membri să se regăsească un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist

90 afișări
Imaginea articolului Sandu: În Comisia de Etică vor fi un avocat, un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist

Sandu: În Comisia de Etică vor fi un avocat, un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Se va înfiinţa această comisie, este în regulamentul intern al federaţiei. Aş dori să fie formată din cinci persoane şi să fie condusă de un avocat. Vreau să mai facă parte din această comisie un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist. Vedem cine va mai fi a cincea persoană. Vorbim de etică, trebuie să fie somităţi în materie. Toţi trebuie să fim analizaţi când facem declaraţii jignitoare", a spus Mircea Sandu la Sport.ro.

El a ţinut să precizeze că problemele legate de gazonul terenului de la Mogoşoaia vor fi rezolvate până la începerea Campionatului European Under 19.

"Sunt nişte probleme, gazonul a fost semănat acum trei săptămâni. Dacă avem o săptămână de căldură, totul e în regulă, ne-au asigurat cei care s-au ocupat de refacerea lui. La Buftea, terenul e excepţional, şi a fost făcut de aceeaşi firmă. A fost o vreme mai rece, n-a încolţit aşa cum trebuie iarba. Se va face însă terenul, mai avem trei săptămâni", a menţionat Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici