Sandu Neagu a fost înmormântat

Fostul jucător rapidist Sandu Neagu a fost înmormântat, marţi, la Cimitirul Giuleşti-Sârbi, în prezenţa a aproximativ 300 de persoane, la ceremonie fiind prezenţi, pe lângă cei din familie, suporteri, foste glorii rapidiste, actuali conducători şi jucători ai FC Rapid.

64 afișări
Imaginea articolului Sandu Neagu a fost înmormântat

Sandu Neagu a fost înmormântat (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În jurul orei 13.00, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, s-a ţinut o slujbă la Sala Rapid în memoria fostului jucător, sicriul acestuia fiind purtat apoi către centrul terenului Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu de foste glorii rapidiste în timp ce suporterii îi scandau numele lui Sandu Neagu.

Vicepreşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a spus câteva cuvinte despre Sandu Neagu, iar suporterii rapidişti au intonat imnul grupării "alb-vişinii".

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a fost prezent la ceremonia de la Sala Rapid, alături de jucătorii Ştefan Grigorie, Tiberiu Bălan, Mircea Bornescu, Helder şi Spadacio.

Dintre actualii jucători rapidişti, la cimitir au fost prezenţi Cristian Săpunaru, Costin Lazăr şi Adrian Iencsi, dar şi foste glorii ale echipei, printre care Necula Răducanu.

Suporterii au introdus în sicriu un steag şi o eşarfă cu însemnele clubului "alb-vişiniu" şi au intonat din nou imnul Rapidului.

Fost jucător al echipei Rapid, Sandu Neagu, a decedat, sâmbătă, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Neagu a făcut parte din echipa Rapid care a câştigat primul titlu, în sezonul 1966/1967, în palmaresul său mai figurând două Cupe ale României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici