Sandu Neagu va fi înmormântat marţi la Cimitirul Giuleşti-Sârbi

Fostul jucător rapidist Sandu Neagu va fi înmormântat, marţi, în jurul orei 13.30, la Cimitirul Giuleşti-Sârbi, existând posibilitatea unei ceremonii pe terenul Stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu.

77 afișări
Imaginea articolului Sandu Neagu va fi înmormântat marţi la Cimitirul Giuleşti-Sârbi

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sandu Neagu, depus la Sala Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jucătorii FC Rapid, antrenorii şi vicepreşedintele clubului, Nicolae Manea, au depus, luni, o coroană de flori la sicriul fostului fotbalist Sandu Neagu, aflat la Sala Rapid.

Delegaţia a stat aproximativ 10 minute lângă sicriul lui Neagu şi a depus o coroană de flori cu o panglică în culorile clubului, alb-vişiniu.

Copiii de la clubul Rapid, de nouă şi zece ani, alături de părinţii lor, au fost prezenţi, luni după-amiază, la Sala Rapid. Un ultim omagiu i-a fost adus lui Sandu Neagu şi de Nicolae Lupescu, care a depus o coroană din partea familiei Lupescu, şi de antrenorul cu portarii ai FC Rapid, Ion Manu. La Sala Rapid a fost depusă o coroană de flori şi din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Fost jucător al echipei Rapid, Sandu Neagu a decedat, sâmbătă, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Neagu a făcut parte din echipa care a câştigat primul titlu (sezonul 1966/1967) şi are în palmares şi două Cupe ale României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici