Sandu nu mai are probleme de sănătate; pe 28 iunie va termina chimioterapia

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la data de 28 iunie va termina chimioterapia pe care a trebuit să o facă în urma cancerului de care a suferit şi a precizat că, acum, totul este în regulă.

43 afișări
Imaginea articolului Sandu nu mai are probleme de sănătate; pe 28 iunie va termina chimioterapia

Sandu nu mai are probleme de sănătate, iar pe 28 iunie va termina chimioterapia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mă simt foarte bine, mai am două luni de tratament, chimioterapie. Am încheiat tot ce era mai greu, iar apoi controale. În România lumea spune că e terminat cel care are cancer. După 40 de ani trebuie să mergi de două ori pe an la control. Dacă îl descoperi repede, te tratezi", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că nu este supărat pe Dumitru Dragomir care a dezvăluit probelemele de sănătate de care suferă, dar că ar fi preferat ca pe acestea să le facă el publice.

"Nu sunt supărat pe Mitică. Realitatea e că nu e bine să se pronunţe alţii pentru tine, poate omul vrea să comunice sau nu. El s-a supărat pe Gigi (n.r. - Becali) că a zis de boala pe care o are. Era bine să mă lase pe mine să spun, pentru că se interpretează eronat. Eu n-am avut nimic la colon. Am avut o tumoare la rect, iar de acolo au plecat două metastaze pe lobul mic al ficatului, iar la operaţie s-a rezolvat totul. Pe 28 iunie termin acest tratament", a adăugat Sandu, care a menţionat că a fost foarte optimist că se va vindeca.

Întrebat dacă acesta a fost cel mai greu moment al vieţii de până acum, Sandu a răspuns. "Nu, am avut altele şi mai grele, când mi-au murit cinci colegi de la Sportul Studenţesc în accident, când mi-a murit tatăl, soţia, alea sunt momente grele. Am avut momente grele când am pierdut cu Suedia. Ăsta a fost un moment personal pe care l-am depăşit şi mulţumită lui Dumnezeu, e în regulă acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici