Sandu: O să mă prezint după 8 iunie ca martor la DNA

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a fost citat ca martor de către DNA Piteşti, alături de alte 5 persoane din cadrul federaţiei, în cazul de corupţie din fotbalul românesc, dar că el se va prezenta după data de 8 iunie.

21 afișări
Imaginea articolului Sandu: O să mă prezint după 8 iunie ca martor la DNA

Sandu: O să mă prezint după 8 iunie ca martor la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"Da, e adevărat, am primit o citaţie din partea DNA Piteşti. Sunt mai multe persoane din cadrul federaţiei citate alături de mine, de la Comisia de Disciplină, preşedintele (n.r - Marin Daniel Cernat) şi vicepreşedintele (n.r - Mircea Dridea), de la Comisia de Apel, preşedintele (n.r - Doru Viorel Ursu) şi vicepreşedintele (n.r - Ioan Cazacu), secretarul comisiei, Bogdan Ionuţ Popescu, şi eu. Numai că eu o să mă prezint după data de 8, când revin. M-am pus de acord cu domnul procuror şi îmi va trimite o altă citaţie. Toţi cei chemaţi acum sunt citaţi ca martori. Probabil că ni se vor pune întrebări referitoare la regulamente şi organizarea federaţiei. Şi cine ştie ce întrebări ne mai pun",a declarat Sandu.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost citat, miercuri, la DNA Piteşti. Potrivit unor surse judiciare, Sandu, citat pentru audieri în cazul corupţiei din arbitraj, ar fi solicitat amânarea întâlnirii cu procurorii pe motiv că nu este în ţară la data citaţiei, lipsind câteva zile, iar în această situaţie anchetatorii îi vor trimite o nouă citaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici