Sandu: Olanda e favorita grupei, România, Ungaria şi Turcia luptă pentru locul doi

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că Olanda este favorita grupei D de calificare la CM-2014, apreciind că România, Turcia şi Ungaria vor lupta pentru locul doi.

177 afișări
Imaginea articolului Sandu: Olanda e favorita grupei, România, Ungaria şi Turcia luptă pentru locul doi

Mircea Sandu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"E o grupă echilibrată, cu trei adversare foarte bune, Olanda, Turcia şi Ungaria. Eu cred că Olanda e clar favorita grupei, este echipa cea mai puternică, sunt trei echipe totuşi care se vor bate pentru locul doi: Turcia, Ungaria şi România. Dar eu cred că nici Estonia nu trebuie scoasă din cursă. Oricum, Andorra şi Estonia sunt două echipe de la care nu ai voie să nu iei şase puncte. Dacă picam cu Norvegia sau Grecia în grupă, era clar că şansele noastre creşteau, dar nici aşa nu e rău, cred că ne putem bate pentru locul 2", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Reprezentativa României va întâlni selecţionatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei şi Andorrei în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici