Sandu: Organele abilitate trebuiau să acţioneze în cazul Piţurcă de la cazino

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că organele abilitate trebuiau să acţioneze în cazul selecţionerului Victor Piţurcă, care a fost surprins în anul 2002 de către camerele de supraveghere ale unui cazino în timp ce trişa la un joc de poker.

11 afișări
Imaginea articolului Sandu: Organele abilitate trebuiau să acţioneze în cazul Piţurcă de la cazino

Sandu: Organele abilitate trebuiau să acţioneze în cazul Piţurcă de la cazino (Imagine: Mediafax Foto)

"Când au fost surprinse imaginile? În 2002. Domnul Piţurcă e angajatul federaţiei din 2005. A avut acea acţiune în 2002 şi organele abilitate sau cei care au fost lezaţi trebuiau să acţioneze. Noi l-am angajat în 2005 antrenor la echipa naţională şi nu a fost prins în cazinou cu astfel de gesturi. Din punctul meu de vedere nu poate să aibă nicio repercusiune asupra lui pentru că a fost un gest înainte de a ajunge la echipa naţională, era la Steaua. Dacă ar fi fost la echipa naţională am fi discutat în Comitetul Executiv şi am fi luat o decizie, dar atâta timp cât s-a petrecut cu ani în urmă... Multă lume din fotbal face înşelăciuni şi prin declaraţii o fac", a spus Sandu.

Un cotidian central a difuzat în această săptămână imagini în care selecţionerul Victor Piţurcă era surprins, pe parcursul a mai multor zile trişând la poker într-un cazino bucureştean, cu ajutorul unei camere video ascunsă într-un pachet de ţigări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici