Sandu: Steaua nu este echipa Federaţiei

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF că FC Steaua nu este echipa Federaţiei, aşa cum a susţinut preşedintele grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, cerând totodată încetarea jignirilor dintre conducători.

15 afișări
Imaginea articolului Sandu: Steaua nu este echipa Federaţiei

Sandu: Steaua nu este echipa Federaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua nu este echipa Federaţiei, Federaţia sprijină fotbalul românesc", este titlul comunicatului semnat de Mircea Sandu.


"În ultimele săptămâni, mai mulţi conducători de club, dar şi, în egală măsură, jurnalişti, au acreditat ideea că Steaua ar fi echipa FRF sau că, altfel spus, FRF ar sprijini demersul clubului bucureştean de a câştiga titlul de campioană. Nimic mai fals şi mai tendenţios. Niciuna dintre afirmaţiile de mai sus nu corespunde realităţii şi, în plus, deşi nu-mi retrag afirmaţiile conform cărora arbitrajul românesc se află în ascensiune, este evident că, în ultima vreme, unele arbitraje au favorizat chiar echipa Steaua, tot aşa cum, în alte jocuri anterioare, o parte dintre arbitri au luat decizii pro-CFR Cluj", a spus Sandu.

Preşedintele FRF le cere conducătorilor de cluburi să nu se mai jignească.

"Părerea mea personală, de altfel a întregii conduceri a FRF, este ca, într-adevăr, titlul, locurile din Cupa UEFA şi retrogradarea să fie decise exclusiv pe teren, între echipe, fără aportul arbitrilor, nicidecum în culise. Acesta este unicul interes al FRF, fără vreun partizanat, fără vreun gând ascuns şi fără vreun sprijin ocult acordat unuia sau altuia. Stop vicierilor de rezultate, dar, în egală măsură, stop inadmisibilelor bălăcăreli şi incalificabilelor jigniri care persistă între anumiţi conducători de cluburi, oameni care se vor a fi onorabili, dar care, dacă tot militează pentru asanarea fotbalului românesc, ar trebui să-şi asaneze propriul comportament", a adăugat el.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici