Sandu: Suntem într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri seară, că echipa naţională a României, sub comanda selecţionerului Răzvan Lucescu, se află într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad.

16 afișări
Imaginea articolului Sandu: Suntem într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad

Sandu: Suntem într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad (Imagine: Mediafax Foto/Octav Ganea)

"Mulţumesc suporterilor din Piatra Neamţ, mulţumesc oficialilor clubului Ceahlăul şi municipalităţii. Nu a fost un meci care să ne creeze probleme. Este adevărat că nu am avut un ritm ridicat şi am ratat foarte mult, putea să fie o diferenţă de 6-7 meciuri. De această dată am văzut un adversar, Insulele Feroe, care a ieşit la joc, nu ca în meciul tur când s-au apărat în 30 de metri. În cinci meciuri la naţională, Răzvan Lucescu a obţinut două victorii, două remize şi o înfrângere şi pot spune că suntem într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad", a spus Sandu la Gsp TV.

Cu privire la organizarea meciului cu Insulele Feroe, Mircea Sandu a precizat că gruparea din Piatra Neamţ a suportat cazarea şi masa celor două delegaţii: "Cei de la Piatra Neamţ au asigurat cazarea şi masa pentru cele două delegaţii care a costat 25.000 euro. Banii de pe bilete rămân clubului din Piatra Neamţ, sumă care cred că se ridică la aproximativ 30.000 de euro".

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-0), reprezentativa Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici