Sandu vrea să înfiinţeze o comisie de etică pentru a judeca declaraţiile jignitoare

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că va propune crearea unei comisii de etică în cadrul federaţiei, care să judece declaraţiile jignitoare ale oamenilor de fotbal, putând să se ajungă chiar la excluderea din activitatea fotbalistică a celor vinovaţi.

6 afișări

Sandu consideră că Dumitru Dragomir şi Gigi Becali "au ajuns mult prea jos" şi declaraţiile lor "sunt de o mojicie şi o mizerie crunte".

"Dacă au probe, dovezi, să le facă, să terminăm odată cu aceste mizerii pe care le spun oamenii ăştia, care se jignesc şi care sunt incompatibili cu spiritul de fair play şi de respect. Am ajuns într-o situaţie de ne este şi ruşine să mai ieşim pe stradă. Trebuie să constituim şi noi o comisie de etică care să ia măsuri. Niciunul dintre noi nu este exonerat de aplicarea legii. Acum lucrăm la regulamentul intern al federeaţiei, îl reaşezăm şi voi cere direcţiei juridice să introducă şi o comisie de etică, care să judece şi se ajungă până la suspendarea preşedintelui federaţiei dacă greşeşte, încalcă statutul şi celelate regulamente. Am ajuns mult prea jos. Suntem de o mojicie şi o mizerie cruntă. Persona non grata... Nu e nicio problemă... Venim în Adunarea Generală şi arătăm pe un ecran mare şi să-i declare Adunarea Generală persona non grata. După părerea mea, chiar nu mai au ce căuta în fotbal unele persoane dacă se comportă astfel, indiferent câţi bani aduc în activitatea asta", a spus Sandu la GspTV.

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi-au declarat război "total" marţi, adresându-şi injurii dure şi ameninţându-se reciproc, după ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit unei firme pentru intermedierea vânzării drepturilor TV către compania RCS&RDS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici