Santos laudă ''pasiunea şi sufletul'' echipei Greciei

Selecţionerul Greciei, portughezul Fernando Santos, a recunoscut că Germania a meritat victoria, scor 4-2, în sferturile Euro-2012, vineri, la Gdansk, dar a salutat ''pasiunea şi sufletul'' echipei sale la acest turneu.

136 afișări
Imaginea articolului Santos laudă ''pasiunea şi sufletul'' echipei Greciei

Santos laudă ''pasiunea şi sufletul'' echipei Greciei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''Felicit echipa Germaniei. A jucat foarte bine şi a meritat victoria. Dar vreau să-i felicit şi pe jucătorii mei, nu pentru acest meci în special, ci pentru eforturile în acest turneu. La pauă le-am spus jucătorilor să-şi corecteze greşelile şi să aibă mai mult iniţiativa, rămânând concentraţi şi pe aspectul defensiv. Jucătorii mei au luptat. Voi reţine de la acest turneu pasiunea şi sufletul puse în meciuri'', a spus Santos.

Naţionala Germaniei a învins, vineri seară, la Gdansk, cu scorul de 4-2 (1-0), reprezentativa Greciei, în al doilea sfert de finală din cadrul Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Pentru Germania au marcat Phillip Lahm '39, Sami Khedira '61, Miroslav Klose '68 şi Marco Reus '74, iar pentru Grecia au înscris Giorgios Samaras '55 şi Dimitris Salpingidis '89 (penalti).

Germania, finalista ediţiei din 2008, când a fost învinsă de Spania, va întâlni în semifinale, la 28 iunie, la Varşovia, câştigătoarea sfertului de finală dintre Anglia şi Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici