Şapte goluri, răsturnări de situaţie şi gafe şcolăreşti în spectacolul Liverpool – Real Madrid

Capul de afiş al serii de marţi în Liga Campionilor, meciul dintre Liverpool şi Real Madrid, s-a ridicat mult peste aşteptările iubitorilor de fotbal, furnizând răsturnări de situaţie, 7 goluri, execuţii spectaculoase şi gafe de proporţii ale celor doi portari.

2038 afișări
Imaginea articolului Şapte goluri, răsturnări de situaţie şi gafe şcolăreşti în spectacolul Liverpool – Real Madrid

Şapte goluri, răsturnări de situaţie şi gafe şcolăreşti în spectacolul Liverpool – Real Madrid

Real Madrid a făcut un pas mare spre sferturile de finală ale competiţiei, învingând Liverpool în deplasare, pe Anfield, cu un neverosimil scor 2-5 (2-2), după ce în minutul 14 era condusă cu 2-0. Partida a fost condusă la centru de arbitrul român Istvan Kovacs.

Cormoranii au avut un debut de meci fulminant, după ce David Nunez a deschis scorul în minutul 4, cu o execuţie inspirată, iar Salah a dublat avantajul, 10 minute mai târziu. Egipteanul a profitat de o gafă incredibilă a portarului Curtois, care a pierdut controlul mingii şi i-a dat ocazia să devină recordmenul lui Liverpool în Liga Campionilor, cu 42 de reuşite.

Real Madrid a replicat repede, Vinicius Jr reducând din handicap în minutul 21, cu un şut din careu, în diagonală, în plasa laterală a porţii lui Alisson (1-2).

Cei doi au fost apoi protagonişti şi la faza din care Real Madrid a egalat (2-2) în minutul 36, când Alisson a degajat mingea, care a ricoşat din Vinicius în poartă.

Imediat după pauză, Militao a păcălit întreaga defensivă engleză, demarcându-se în faţa porţii, de unde a marcat cu capul, după centrarea din lovitură liberă trimisă de veteranul Modric (2-2, min. 47).

A venit apoi rândul lui Benzema să facă dubla, în minutele 55 şi 67, pentru un imposibil de anticipat 2-5. Prima dată cu noroc, mingea trimisă de el din careu fiind deviată nefericit de Gomez pe lângă Alisson, iar a doua oară la capătul unui contraatac în viteză.

Liverpool nu a avut forţa pentru a mai pune probleme până la finele partidei conduse la centru de arbitrul român Istvan Kovacs, astfel că „galacticii” par să fi rezolvat calificarea încă din prima manşă.

A fost prima dată în istorie când Liverpool a primit mai mult de 3 goluri în cupele europene. 

Returul se joacă peste 3 săptămâni, la Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici