VIDEO „Ambulanţa” mobilă: Cristian Săpunaru a înlocuit targa cu roaba

  • Săpunaru mai are doar un an de contract cu Kayserispor
  • România va juca împotriva Irlandei de Nord (4 septembrie) şi Austria (7 septembrie), în Nations League
  • Săpunaru nu se află nici măcar pe lista de rezervă pentru Nations League
247 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Ambulanţa” mobilă: Cristian Săpunaru a înlocuit targa cu roaba

FOTO: Twitter

Cristian Săpunaru a fost „ambulanţa” mobilă la unul dintre antrenamentele lui Kayserispor.

A cărat cu roaba un coleg care s-a dat lovit şi l-a dus până la marginea terenului.

Chiar dacă ar putea să-i dea o mână de ajutor lui Rădoi şi ca asistent medical, „Săpun” nu a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria. 

Pe lista celor pe care Rădoi i-a lăsat acasă sunt multe nume mari. Răzvan Marin, Băluţă, Alex Mitriţă şi Keşeru nu fac parte din lotul României pentru Nations League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici