Săpunaru a purtat drapelul României la Dublin, după câştigarea Ligii Europa

Fundaşul Cristian Săpunaru a purtat drapelul României la Dublin, în timpul ceremoniei în care jucătorii formaţiei FC Porto au primit medaliile şi trofeul Ligii Europa, după finala câştigată, miercuri, în faţa echipei Sporting Braga, cu scorul de 1-0.

187 afișări
Imaginea articolului Săpunaru a purtat drapelul României la Dublin, după câştigarea Ligii Europa

Săpunaru a purtat drapelul României la Dublin, după câştigarea Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Săpunaru şi-a pus pe umeri steagul României imediat după încheierea meciului de pe Dublin Arena, la fel ca toţi ceilalţi coechipieri ai lui, care au purtat drapelele ţărilor lor de provenienţă.

La fel s-a întâmplat şi în 2010, când fundaşul Cristian Chivu s-a înfăşurat cu drapelul României după ce a câştigat cu echipa Internaţionale Milano trofeul Ligii Campionilor.

Cristian Săpunaru a câştigat Liga Europa cu FC Porto, la doi ani după ce această competiţie, care se numea Cupa UEFA, a fost câştigată de alţi doi români, Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, cu Şahtior Doneţk, şi la un an după ce Cristian Chivu a obţinut Liga Campionilor cu Inter Milano.

FC Porto a învins, miercuri, cu scorul de 1-0, echipa Sporting Braga, în finala competiţiei, prin golul marcat de Radamel Falcao în minutul 44.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici