Săpunaru, în tratative cu FC Porto (video)

Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Porto negociază cu fundaşul rapidist Cristian Săpunaru, propunându-i un contract valabil patru sau cinci ani, dar a precizat că deocamdată nu s-a semnat nimic deoarece sunt probleme cu salariul.

18 afișări
Imaginea articolului Săpunaru, în tratative cu FC Porto (video)

Săpunaru, în tratative cu FC Porto (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem în faza de discuţii cu cei de la Porto. Ei i-au propus un contract pe 4-5 ani, dar nu asta e problema. Problema e cu salariul, pentru că deocamdată n-am ajuns la un acord. Dar discutăm, nu este nicio problemă. Iar în momentul în care Cristi este mulţumit de ceea ce i se oferă o să semneze", a spus impresarul, precizând că acesta poate fi cel mai important transfer din istoria fotbalului românesc.

Întrebat ce şanse sunt ca Săpunaru să semneze cu FC Porto, Victor Becali a răspuns: "Şanse sunt, dar nu ştiu să spun câte. El vrea să joace la Porto, normal. Important este ca el să primească ceea ce merită şi să fie mulţumit".

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul Cristian Săpunaru va fi transferat la FC Porto în schimbul a şase milioane de euro plus jucătorii Joao Paulo Andrade şi Claudio Mejolaro "Pitbull", cedaţi de gruparea portugheză sub formă de împrumut.

Fundaşul Cristian Săpunaru a fost transferat la Rapid în luna iulie a anului 2006 de la FC Naţional (n.r. - Progresul Bucureşti) pentru suma de 850.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici