Săpunaru: Nu voiam să plec de la Rapid înainte de a câştiga campionatul

Fundaşul Cristian Săpunaru, foarte aproape de un transfer la campioana Portugaliei, FC Porto, a declarat că nu voia să plece de la Rapid înainte de a câştiga un titlu de campion al României, însă a adăugat că este convins că se va acomoda repede la formaţia lusitană.

16 afișări
Imaginea articolului Săpunaru: Nu voiam să plec de la Rapid înainte de a câştiga campionatul

Săpunaru: Nu voiam să plec de la Rapid înainte de a câştiga campionatul

"Mă simt ciudat, nu ştiam că va veni ziua când voi pleca de la Rapid. Dacă voi semna cu Porto, îmi va fi dor de suporteri, de colegi şi de tot ce înseamnă Rapidul. Cu Herea am fost coleg de cameră de la 10 ani, o să-i fie greu. Lui i-a părut rău că plec. Să dea Dumnezeau să ajungă Rapid în Liga Campionilor, că pe urmă ştiu ei ce au de făcut acolo. Îmi va fi greu la început, dar am înţeles că cei de la Porto au un grup unit, la fel ca la Rapid, şi sunt convins că mă voi acomoda. Eu nu voiam să plec de la Rapid, îmi doream să câştig un campionat cu ei", a spus Săpunaru pentru Pro Sport.

Cristian Săpunaru urma să plece din cantonamentul din Elveţia al echipei Rapid pentru a ajunge în Germania, unde FC Porto efectuează un stagiu de pregătire. Săpunaru ar urma să semneze în această seară contractul cu campioana Portugaliei.

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, că fundaşul Cristian Săpunaru va fi transferat la FC Porto în schimbul a şase milioane de euro, plus jucătorii Joao Paulo Andrade şi Claudio Mejolaro "Pitbull", cedaţi de gruparea portugheză sub formă de împrumut. Presa portugheză susţine, însă, că suma de transfer ar fi mai mică: O Jogo a scris că Porto va plăti numai 2,5 milioane de euro în schimbul a 50 la sută din drepturile federative ale fotbalistului, în timp ce cotidianul Record a scris că este vorba de o sumă de transfer de 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici