Săpunaru: Vreau să iau titlul şi cu Rapid şi cu FC Porto

Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, marţi, la vizita medicală efectuată la INMS, că îşi doreşte să câştige titlul cu Rapid, echipă la care va evolua sub formă de împrumut până la vară, dar şi cu formaţia de care aparţine, FC Porto.

10 afișări
Imaginea articolului Săpunaru: Vreau să iau titlul şi cu Rapid şi cu FC Porto

Săpunaru: Vreau să iau titlul şi cu Rapid şi cu FC Porto (Imagine: George Filip/Mediafax foto)

"În Portugalia nu ninge, aici e cam frig. E altceva, dar nu vreau să fac o comparaţie între fotbalul românesc şi cel portughez. Dacă mi-e greu să dau Liga Campionilor? Nu. Mi-am dorit să vin să joc aici, puteam să joc şi afară, împrumutat, dar mi-am dorit să vin să joc la Rapid. M-am întors să iau titlul. Vreau să iau titlul şi cu Rapid şi cu Porto", a spus fundaşul.

Săpunaru a afirmat că a ajuns repede la un acord cu acţionarul majoritar George Copos în privinţa salariului. El a adăugat însă că venind la Rapid a renunţat la o sumă mai mare oferită de finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

"Domnul Porumboiu este un om extraordinar, îmi pare rău că nu am reuşit să merg la Vaslui să îl ajut, dar echipa mea de suflet este Rapid. Am renunţat la mulţi bani să vin şi mă bucur că am ajuns aici", a precizat Cristian Săpunaru.

Fundaşul speră ca în retur să nu apară din nou probleme de arbitraj. "Eu sper ca arbitrii să-şi facă treaba la fel de bine ca până acum şi să-i mai lăsăm şi noi în pace", a precizat fundaşul.

Cristian Săpunaru se va antrena singur la baza sportivă Pro Rapid până, vineri, când este programată întoarcerea echipei Rapid din turneul de pregătire din Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici