Şarapova câştigă meciul cu Radwanska din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, într-un meci care a avut loc duminică, în runda I a Grupei Roşii, din care face parte şi Simona Halep, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

1015 afișări
Imaginea articolului Şarapova câştigă meciul cu Radwanska din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto)

Şarapova s-a impus după o întâlnire care a durat două ore şi 47 minute şi la capătul acesteia ea a obţinut prima victorie după turneul de la Wimbleon, din luna iulie. De la Grand Slam-ul londonez, Şarapova a mai jucat doar o partidă, abandonată în setul decisiv, în turul al doilea la Wuhan. Accidentările au împiedicat-o pe rusoaică să evolueze în ultima parte a acestui an, ea ratând inclusiv US Open.

Maria Şarapova nu a acuzat probleme fizice duminică şi a reuşit să depăşească apărarea tenace a polonezei. Sportiva din Rusia a avut o evoluţie oscilantă, alternând momentele foare bune cu numeroase greşeli neforţate.

Tot duminică, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, în primul meci de la Turneul Campioanelor.

În urma acestor rezultate, Halep conduce în clasamentul Grupei Roşii, după runda I.

Luni, sunt programate meciuri din Grupa Albă.

Halep va juca, marţi, următoarea partidă la acest turneu, cu Maria Şarapova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici