Sârbul Branko Jorovici, 2.04 metri, noul jucător al U BT Cluj

Baschetbalistul sârb Branko Jorovici este noul jucător al formaţiei U Banca Transilvania Cluj, el prezentându-se vineri la noua sa echipă.

115 afișări
Imaginea articolului Sârbul Branko Jorovici, 2.04 metri, noul jucător al U BT Cluj

Branko Jorovici (Imagine Wikipedia)

Branko Jorovici are 34 de ani, 2.04 metri şi joacă pe postul de extremă.

"Am vorbit cu antrenorul, cu Marcel Ţenter, ştiu că este o echipă bună din campionatul României şi ştiu că îşi propune să câştige campionatul. Sper să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul. Îi cunosc pe doi dintre jucătorii de la Cluj, Filip Adamovici, cu care am fost coleg la Igokea şi cu Ivan Zieranovic, cu el am jucat în urmă cu aproximativ 10 ani la FMP", a declarat Jorovici, vineri, după sosirea la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al U BT Cluj, Branko Jorovici a jucat la Borac Čačak, FMP Belgrad, Akasvayu Girona, Steaua Roşie Belgrad, Olimpia Patras, Swisslion Takovo, Union Kavala, Braunschweig, Igokea Alexandrovac.

De asemenea, Jorovici a participat cu naţionala ţării sale la Campionatul Mondial din Japonia, după ce în 2003 câştiga Universada din Coreea de Sud.

El are în palmares Cupa Serbiei, în 2005 şi în 2007 cu FMP Belgrad, dar şi Liga Adriatică, pe care a cucerit-o de două ori, în 2004 şi 2006, tot cu FMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici