Şase jucători de la FC Vaslui, selecţionaţi la echipe naţionale

Şase jucători de la FC Vaslui, portarii Dusan Kuciak şi Vitalis Cerniauskas, fundaşii Paul Papp şi Jivko Milanov şi mijlocaşii Denis Zmeu şi Stanislav Gencev, au părăsit antrenamentele echipei, pentru a se alătura echipelor lor naţionale în vederea meciurilor din preliminariile Euro-2012.

23 afișări
Imaginea articolului Şase jucători de la FC Vaslui, selecţionaţi la echipe naţionale

Şase jucători de la FC Vaslui, selecţionaţi la echipe naţionale (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cei doi bulgari din lotul vasluian, Stanislav Gencev şi Jivko Milanov, au fost convocaţi la naţională în vederea disputării meciurilor cu Anglia (3 septembrie) şi Muntenegru (8 septembrie), în Grupa G a preliminariilor competiţiei europene.

Mijlocaşul Demis Zmeu va absenta la pregătirile Vasluiului pentru a participa cu naţionala Republicii Moldova la meciurile cu Finlanda şi Ungaria (Grupa E), iar portarul Dusan Kuciak, prezent ca rezervă şi la Cupa Mondială din acest an, a fost convocat la naţionala Slovaciei pentru disputarea partidelor cu Macedonia şi Rusia (Grupa B).

Fundaşul Paul Papp a fost convocat în lotul naţionalei de tineret a României pentru a participa la "dubla" cu selecţionata similară a Rusiei, contând pentru calificarea la Campionatul European din 2011, iar portarul Vitalis Cerniauskas face parte din lotul reprezentativei de tineret a Lituaniei, pentru ultimul meci din cadrul preliminariilor CE de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici