Savaniu, Corpodean şi Lică au fost reţinuţi de DNA

Arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodeanu şi vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lică au fost reţinuţi, miercuri, de către procurorii anticorupţie, pentru 24 de ore, după ce au fost audiaţi timp de câteva ore la Serviciul teritorial Piteşti al DNA, în dosarul privind corupţia din arbitraj.

33 afișări
Imaginea articolului Savaniu, Corpodean şi Lică au fost reţinuţi de DNA

Savaniu, Corpodean şi Lică au fost reţinuţi de DNA

În cursul zilei de miercuri, la DNA Piteşti, au fost audiaţi, timp de câteva ore, şi arbitrii Aurelian Bogaciu şi Tiberiu Lajos.

Arbitrii Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu, precum şi vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Marcel Lică au fost audiaţi şi joia trecută la Serviciul teritorial Piteşti al DNA în dosarul de corupţie din arbitraj în care au fost arestaţi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin.

Tribunalul Argeş a hotărât, în urmă cu peste o săptămână, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a lui Cornel Penescu, a lui Gheorghe Constantin, a lui Liviu Făcăleaţă şi a lui Cristian Libertatu. Cornel Penescu şi directorul general al hypermarketului PIC, patronat de Penescu, Liviu Făcăleaţă, sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu pentru luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici