Scandal după duelul oltenilor în Superliga de fotbal. CCA: protocolul VAR a fost respectat

Comisia Centrală a Arbitrilor susţine că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la o fază a meciului U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ulterior, oficialii clubului U Craiova 1948 au contestat decizia în urma căreia s-a acordat penalti pentru formaţia Universitatea Craiova.

219 afișări
Imaginea articolului Scandal după duelul oltenilor în Superliga de fotbal. CCA: protocolul VAR a fost respectat

Scandal după duelul oltenilor în Superliga de fotbal. CCA: protocolul VAR a fost respectat

Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a anunţat luni că protocolul VAR a fost respectat în urma fazei în care brigada de arbitri a acordat penalti în prelungirile primei reprize.

„În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia”, a anunţat Kyros Vassaras pe portalul FRF.

Partida dintre cele două echipe din Craiova s-a disputat duminică seara. În urma scandalului, CCA a anunţat că va face plângere la comisiile ligii de fotbal.

„CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, a precizat Vassaras.

Arbitrul Istvan Kovacs a acordat lovitură de la 11 metri după un henţ comis de Bahassa. Jucătorul a susţinut că a lovit mingea cu capul, iar colegii săi au protestat. În urma fazei, Universitatea Craiova a înscris al doilea gol. Scorul final al partidei U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a fost 1-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
var,
penalti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici