Scandal între suporteri la finalul meciului Oţelul Galaţi-Poli Timişoara

  • Un scandal a izbucnit sâmbătă în oraşul Galaţi, la finalul partidei din Liga a II-a Oţelul-Poli Timişoara.
  • Câţiva susţinători ai echipei oaspete au intrat în conflict cu suporterii gălăţeni pe o stradă din oraş, iar agresorii au fost urmăriţi de jandarmi.
438 afișări
Imaginea articolului Scandal între suporteri la finalul meciului Oţelul Galaţi-Poli Timişoara

Potrivit Jandarmeriei Galaţi, în jurul orei 15:30, mai multe persoane care se deplasau spre ieşirea din municipiul Galaţi, au coborât din maşină atunci când au văzut la o terasă un grup de suporteri care purta însemnele echipei de fotbal Oţelul Galaţi.

Între aceştia s-a iscat un conflict, iar un echipaj de jandarmerie aflat în zonă a intervenit. O parte dintre cei implicaţi au fugit cu maşina spre Drumul de Centură. Vehiculul a fost ajuns din urmă de către jandarmi, iar bărbaţii au fost imobilizaţi si duşi la sediul secţiei de Poliţie. Alături de aceştia au fost duse la unitatea de poliţie alte patru persoane care au rămas la faţa locului, implicate şi acestea în scandal.

În total, opt persoane au fost amendate în urma scandalului.

„În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieşit că patru dintre persoanele sancţionate sunt din Galaţi, iar patru sunt din Bucureşti, suporteri ai unei echipe bucureştene a cărei galerie este înfrăţită cu galeria echipei de fotbal din Timişoara. Aceştia nu s-au deplasat organizat către Galaţi şi nu au făcut parte din galeria suporterilor echipei din Timişoara, sosirea lor la arena sportivă făcându-se la jumătatea celei de-a doua reprize. Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozităţii existente între galeriile unor echipe de fotbal. Cele opt persoane au fost sancţionate contravenţional pentru provocare şi participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei”, au anunţat jandarmii gălăţeni.

Nu au existat persoane rănite şi nu au fost depuse plângeri la unitatea de poliţie, au precizat jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici