Scandal la meciul de fotbal Dinamo-FCSB. Mai multe persoane au fost amendate

  • Mai multe persoane au fost sancţionate, iar altele vor fi cercetate penal în urma meciului de fotbal Dinamo-FCSB.
  • Partida s-a disputat duminică, la Bucureşti.
657 afișări
Imaginea articolului Scandal la meciul de fotbal Dinamo-FCSB. Mai multe persoane au fost amendate

La meciul de fotbal dintre echipele Dinamo Bucureşti şi FCSB au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.075 lei, transmit jandarmii bucureşteni.

Este vorba despre şapte sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, despre trei sancţiuni pentru încălcarea prevederilor legii privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi despre patru sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru şapte fapte de natură penală, prevăzute de legea privind regimul materiilor explozive, mai anunţă jandarmii.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat legea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici