Scandal la sârbi: Vlahovici, acuzat că a fost prins în pat cu soţia unui coleg

Bârfa a fost răspândită de Cristian Willaert, un reporter olandez de la postul ESPN.

1798 afișări
Imaginea articolului Scandal la sârbi: Vlahovici, acuzat că a fost prins în pat cu soţia unui coleg

Ana şi Predrag Rajkovic

Frământăru în echipa naţională a Serbiei, care se zbate să prindă optimile de finală împotriva Elveţiei, grupa fiind dominată de Brazilia.

Dusan Vlahovic, atacantul de la Juventus, ar fi la cuţite cu, al doilea portar al Serbiei, Predrag Rajkovic, cu soţia sa Ana, dar şi Nemanja Gudelj, Luka Jovic şi partenerul său Sofija Milosevic.

Povestea din vestiarul sârbilor a fost răspândită de Cristian Willaert, un reporter olandez la ESPN care a spus care este motivul „adevărat” pentru care Vlahovic nu joacă la naţională.

„Dusan a avut o relaţie clandestină cu soţia celui de-al doilea portar Predrag Rajkovic. Au fost descoperiţi împreună în pat, în cantonamentul echipei naţionale din Qatar, care este deschis familiilor”.

Din acest motiv, şi nu datorită problemelor sale fizice, atacantul ar fi fost efectiv exclus din lot. Reacţiile au venit imediat. Anei a spus: „Nici nu am fost în Qatar, pentru că sunt în luna a noua de sarcină care mă obligă să merg la spital”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici