Scandal: O schioare va participa la Campionatul Mondial în urma intervenţiei ministrului Eduard Novak

Schioarea Ania Caill va participa la Campionatele Mondiale de la Cortina d’Ampezzo în urma intervenţiei ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. Iniţial, cea mai bună sportivă a României fusese eliminată din delegaţie de Federaţia Română de Schi şi Biatlon.

1213 afișări
Imaginea articolului Scandal: O schioare va participa la Campionatul Mondial în urma intervenţiei ministrului Eduard Novak

Scandal: O schioare va participa la Campionatul Mondial în urma intervenţiei ministrului Eduard Novak

Ania Caill este cea mai bună schioare a României fiind în primele 100 de sportive din lume la proba de coborâre. În ciuda rezultatelor, ea nu a fost trecută de Federaţia Română de Schi şi Biatlon pe lista participanţilor la Campionatul Mondial de Schi 2021.

Echipa sportivei a cerut explicaţii considerând că se face o mare nedreptate. În discuţii a intervenit şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, care a reuşit să-i convingă pe cei de la federaţie să se răzgândească.

„În urma întâlnirii de ieri, de la sediul MTS, şi a discuţiilor purtate între toţi factorii implicaţi, Ministerul Tineretului şi Sportului a acţionat ca un mediator şi a repurtat un mare succes în demersul de a restabili atmosfera sportivă şi principiile corecte de acţiune. Federaţia Română de Schi Biatlon a decis ca Ania Caill să fie inclusă în lotul care va reprezenta România la Alpin FIS Campionatul Mondial de Schi 2021”, a anunţat ministrul Novac pe Facebook.

Campionatul Mondial de Schi se va desfăşura la Cortina D’Ampezzo, între 8 şi 21 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
schi,
scandal,
ministru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici