Schalke 04 l-a achiziţionat pe iranianul Ali Karimi

Gruparea Schalke 04, clasată pe locul 11 în campionatul Germaniei, l-a achiziţionat, luni, pe internaţionalul iranian Ali Karimi, fost component al echipei Bayern Munchen, informează AFP.

7 afișări

Karimi, în vârstă de 32 de ani, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul, selecţionat de 112 ori în naţionala Iranului, a mai colaborat cu tehnicianul Felix Magath la Bayern Munchen. Karimi a petrecut două sezoane la Bayern, în perioada 2005-2007. Iranianul a evoluat ultima dată la echipa Steel Azin Teheran FC, din ţara sa.

Karimi, cel mai bun fotbalist din Asia în 2004, este a patra achiziţie a clubului Schalke 04, după grecul Angelos Charisteas, ghanezul Anthony Annan şi brazilianul Avelar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici