Schalke 04 s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Echipa germană Schalke 04 s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, scor 4-1 (0-0, 0-1, 0-1), după executarea loviturilor de departajare, formaţia portugheză FC Porto, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Schalke 04 s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Schalke 04 s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor (Sursa: Mediafax Foto)

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru FC Porto, care a punctat prin Lisandro Lopez '86, la numai patru minute după ce a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Fucile.

În meciul tur, Schalke s-a impus, la Glesenkirchen, cu scorul de 1-0, astfel că scorul general al dublei manşe era egal, 1-1. În cele două reprize de prelungire niciuna dintre cele două formaţii nu a mai marcat şi s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri.

La loviturile de departajare, pentru Schalke au marcat Rafinha, Rakitici, Altintop şi Jones. FC Porto a punctat prin Lucho Gonzalez, iar şuturile lui Bruno Alves şi Lisandro Lopez au fost parate de portarul Neuer.

Tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor are loc la 14 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici