Schimb de replici între Becali şi un suporter stelist

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a avut un schimb de replici cu un suporter, duminică seară, la finalul derbiului cu CFR Cluj, scor 2-2, din etapa a II-a a Ligii I, fanul reproşându-i faptul că trebuie să plătească pentru biletul copilului său, deşi acesta joacă la gruparea bucureşteană.

75 afișări
Imaginea articolului Schimb de replici între Becali şi un suporter stelist

Schimb de replici între Becali şi un suporter stelist (Imagini: George Filip/Mediafax Foto)

Becali a fost abordat de suporterul respectiv în timp ce acorda declaraţii presei. Fanul, care are un copil în vârstă de 9 ani legitimat la Steaua, s-a plâns că trebuie să plătească pentru biletul băiatului. Gigi Becali a discutat puţin cu suporterul, după care i-a oferit 100 de euro. După acest gest, fanul a spus că îşi va face abonament.

Gigi Becali a declarat, la finalul partidei cu CFR Cluj, că echipa sa şi-a demonstrat valoarea în teren. "La joc am fost peste ei şi fizic, deşi am jucat acum trei zile şi am călătorit cinci ore cu avionul. Şi din punct de vedere tehnic am fost peste ei. Am pasat, am dat două goluri frumoase iar ei au dat două goluri pe care noi le-am făcut cadou. Eu zic că CFR a câştigat un punct mare aici pentru că am demonstrat pe teren că suntem o echipă bună şi am avut chiar şi un penalti. Dar n-ai ce să-i spui arbitrului acum... Astăzi am arătat că am rezolvat problemele în atac, dar am avut probleme în apărare. Ghionea a făcut un cadou CFR-ului. Până la urmă e bun şi un egal împotriva unei echipe cu care ne vom bate la campionat. Când vor veni Tănase, Emeghara, Ovidiu Petre şi Toja, nu ne mai stă nimeni în cale", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici