Schimbare la echipa naţională: Marius Niculae, înlocuit cu Costin Curelea

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis înlocuirea atacantului dinamovist Marius Niculae, accidentat, cu jucătorul Sportului Studenţesc Costin Curelea, în lotul naţionalei pentu partidele amicale cu reprezentativele Elveţiei şi Austriei, informează FRF.

170 afișări
Imaginea articolului Schimbare la echipa naţională: Marius Niculae, înlocuit cu Costin Curelea

Marius Niculae (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Problemele medicale pe care le are la inghinali l-au făcut indisponibil pe atacantul lui FC Dinamo Bucureşti Marius Niculae în perspectiva apropiatului turneu al echipei noastre naţionale în Elveţia şi Austria (27 mai - 6 iunie a.c.). După ce l-a convocat, iniţial, pentru acest turneu şi luând în consideraţie starea medicală a jucătorului, selecţionerul Victor Piţurcă a decis aseară târziu, după încheierea finalei Cupei României-Timişoreana, să nu-l mai cheme pe Marius Niculae în cantonamentul de la Mogoşoaia. În locul său a fost chemat atacantul lui FC Sportul Studenţesc, Costin Curelea, acesta urmând să sosească în cantonament azi, la prânz", se arată pe site-ul FRF.

Aceasta este a doua schimbare efectuată de Piţurcă în lotul României. Fundaşul stelist Florin Gardoş a fost convocat în locul lui Mihai Pintilii, de asemenea accidentat.

Reprezentativa României va disputa două partide amicale, cu Elveţia, pe "Swissporarena" din Luzern, (30 mai, de ora 21.15) şi Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici