Schimbări în lotul ”stejarilor” pentru meciul cu Belgia

  • Naţionala de rugby a României se pregăteşte pentru cel de-al doilea meci din Campionatul European, urmând să întâlnească sâmbătă Belgia.
  • Pentru partida cu Belgia, staff-ul tehnic a făcut unele modificări în lot, se arată pe site-ul Federaţiei Române de Rugby.
67 afișări
Imaginea articolului Schimbări în lotul ”stejarilor” pentru meciul cu Belgia

Partida cu Belgia va avea loc sâmbătă de la ora 14:30, pe Stadionul Arcul de Triumf. Adversarii ”stejarilor” au furnizat marea surpriză a rundei inaugurale, învingând Portugalia, una dintre revelaţiile Cupei Mondiale din 2023.

Pentru partida cu Belgia, staff-ul tehnic a operat o serie de modificări în lot.

Astfel s-au alăturat echipei Ilincuţă, Rusu, Bucur, Ursu şi Melinte, părăsind lotul Hartig, Van Heerden, Mahu şi Lămboiu. De asemenea, se va antrena cu ”stejarii” şi Jacob Immelman, căpitanul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare şi cel care a condus selecţionata Lupilor în sezonul 2023 al Super Cup.

Pe de altă parte, ”stejarii” l-au pierdut după meciul din Polonia pe Jason Tomane, care s-a accidentat. El a suferit în timpul partidei de la Gdynia o fractură de piramidă nazală, recuperarea lui urmând să dureze între 4-6 săptămâni.

În Rugby Europe Championship, România se află în Grupa B şi a debutat cu o victorie. ”Stejarii” au învins Polonia cu 20-8, urmând să dispute următoarele două meciuri pe teren propriu, cu Belgia, pe 10 februarie, şi cu Portugalia, pe 17 februarie.

După partidele din grupă vor urma semifinalele, programate în weekendul 2-3 martie, şi finalele, ce vor avea loc pe 17 martie, la Paris. În Grupa A se află Georgia, Spania, Germania şi Olanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici