Schumacher: A fost un final incredibil, regret că nu am fost acolo

Fostul pilot Michael Schuamcher a declarat, luni, că regretă că nu a putut sărbători alături de foştii săi colegi de la Ferrari titlul mondial la Formula 1 câştigat de finlandezul Kimi Raikkonen, apreciind că a fost un final de sezon incredibil .

2 afișări
Imaginea articolului Schumacher: A fost un final incredibil, regret că nu am fost acolo

Schumacher: A fost un final incredibil, regret că nu am fost acolo

"Mi-ar fi plăcut să sărbătoresc cu ei, a fost un final incredibil. Tot timpul am spus că este nevoie întotdeauna să crezi. Kimi Raikkonen a fost super, aşa cum a fost şi Felipe Massa", a declarat septuplul campion mondial din Formula 1, citat de Gazzetta dello Sport.

Schumacher a scris, pe site-ul său oficial, că speră ca în curând să se întâlnească cu Kimi Raikkonen. "Am fost foarte fericit să-i văd pe Kimi şi pe Felipe trecând linia de sosire, am crezut mereu că nu trebuie să renunţi, ci trebuie să continui să lupţi chiar şi atunci când şansele sunt foarte mici. Felicitări lui Kimi şi tuturor băieţilor. A fost o evoluţie superbă. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am fost acolo. Mi-ar fi plăcut să sărbătoresc cu ei. Dar vom face acest lucru cât mai curând posibil", a afirmat Schumacher.

Michael Schumacher a afirmat, vineri, că va urmări ultima etapă a CM de Formula 1, Grand Prix-ul Braziliei, de la locuinţa sa.

Kimi Raikkonen este urmaşul lui Schumacher la Ferrari, campionul german retrăgându-se din activitate sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici