Schumacher, înainte de începerea sezonului 2010: Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul

Septuplul campion mondial de F1 Michael Schumacher, care va concura în sezonul 2010 pentru echipa Mercedes, a declarat, vineri, că se simte ca un copil care aşteaptă Crăciunul, înainte de primul Grand Prix din acest an.

16 afișări
Imaginea articolului Schumacher, înainte de începerea sezonului 2010: Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul

Schumacher, înainte de începerea sezonului 2010: Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum mi se pare că a trecut foarte mult de când m-am hotărât să revin. În sfârşit va începe sezonul, la 14 martie. Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul. Este amuzant când mă gândesc că voi concura din nou în Formula 1, având în vedere că în urmă cu doar câteva luni aş fi refuzat categoric o astfel de oportunitate. Însă uneori situaţia se schimbă când apar circumstanţe favorabile. Ceea ce m-a tentat este competiţia la cel mai înalt nivel pe care doar Formula 1 o poate oferi", a spus Schumacher.

Michael Schumacher a precizat că este pregătit foarte bine din punct de vedere fizic. "De mult timp nu m-am mai simţit atât de proaspăt. Sunt pregătit perfect din punct de vedere fizic şi, cel mai important, mi-a revenit complet energia. Când m-am retras, în 2006, bateriile mele erau goale. Acum sunt complet încărcate", a adăugat pilotul german.

Sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1 va începe în data de 14 martie, cu Marele Premiu al statului Bahrain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici