Schumacher îşi exprimă admiraţia pentru talentul şi perseverenţa noului campion mondial, Vettel

Germanul Michael Schumacher (Mercedes) şi-a exprimat admiraţia pentru compatriotul său Sebastian Vettel (Red Bull), devenit cel mai tânăr campion mondial de Formula 1 din istorie, precizând că talentul şi perseverenţa acestuia sunt de lăudat.

24 afișări
Imaginea articolului Schumacher îşi exprimă admiraţia pentru talentul şi perseverenţa noului campion mondial, Vettel

Schumacher îşi exprimă admiraţia pentru talentul şi perseverenţa noului campion mondial, Vettel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"L-am felicitiat pe Seb imediat după cursă, însă ţin să îl felicit din nou: combativitatea sa pe parcursul sezonului şi modul în care şi-a jucat atuurile în ultima cursă sunt demne de elogii. Mă înclin în faţa talentului său, a perseverenţei şi cunoaşterii sale. Suntem prieteni de mai mulţi ani şi mă bucur pentru el", a declarat Schumacher pe pagina personală de web.

La revenirea sa în competiţii, după o pauză de patru ani, Michael Schumacher a încheiat sezonul pe locul 9 în clasamentul piloţilor.

Vettel şi Schumacher vor fi coechipieri, săptămâna viitoare, la Cursa Campionilor de la Dusseldorf.

Sebastian Vettel a devenit campion mondial după ultima cursă a anului, deşi nu fost niciodată pe primul loc pe parcursul sezonului şi pleca în Marele Premiu de la Abu Dhabi cu a treia şansă la titlu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici