Schumacher: Nu m-am retras din cauza piloţilor mai tineri

Fostul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, care va primi, joi, premiul "Prinţul de Asturia" la categoria sport pentru anul 2007, într-o ceremonie ce va avea loc la Oviedo, a negat că retragerea sa ar fi avut vreo legătură cu Fernando Alonso sau Kimi Raikkonen.

3 afișări
Imaginea articolului Schumacher: Nu m-am retras din cauza piloţilor mai tineri

Schumacher: Nu m-am retras din cauza piloţilor mai tineri

Michael Schumacher a negat astfel speculaţiile privind faptul că a decis să-şi încheie cariera, deoarece a considerat că nu mai putea face faţă ascendenţei tinerilor piloţi din Formula 1, informează site-ul f1-live.com.

Schumacher a declarat pentru o publicaţie spaniolă în cursul acestui an: "Am spus întotdeauna că în ziua în care un pilot mai tânăr mă va depăşi, îmi voi spune că a venit timpul să mă retrag".

Fostul pilot a fost întrebat, la Oviedo, dacă acesta a fost motivul pentru care s-a retras, iar Schumacher a răspuns: "Decizia mea nu a avut nicio legătură cu Fernando. Chiar deloc. Nici cu Kimi Raikkonen. A fost o decizie a mea, cercul se închisese pentru mine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici