Schumacher nu ştie dacă va mai continua la Mercedes după sezonul 2012

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a declarat că nu este sigur de faptul că va mai concura pentru Mercedes GP după sezonul 2012, la finalul căruia îi expiră contractul cu echipa germană.

119 afișări
Imaginea articolului Schumacher nu ştie dacă va mai continua la Mercedes după sezonul 2012

Schumacher spune că nu ştie dacă va mai continua la Mercedes după sezonul 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aşa cum v-am spus deja, nu este momentul să vorbim de aşa ceva. Am nevoie de ceva mai mult timp pentru a vedea unde mă aflu şi încotro mă îndrept, de a stabili dacă acest lucru este ceea ce vreau sau nu. Este ceva ce vom desoperi în viitor, nu acum", a spus Schumacher, aflat în aceste zile în Emiratele Arabe Unite pentru cursa de la Abu Dhabi.

Schumacher a revenit în Formula 1 în 2010, după trei ani de la retragerea sa, atras de proiectul Mercedes, care a cumpărat echipa Brawn GP. Însă în doua sezoane team-ul german nu a reuşit decât trei locuri 3, toate obţinute de coechipierul lui Michael, Nico Rosberg, care şi-a prelungit recent contractul cu Mercedes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici