Schumacher, superstiţios, a obţinut acordul de a evolua cu numărul 3 la Mercedes

Germanul Michael Schumacher, revenit în Formula 1 după trei ani de absenţă, a obţinut acordul echipei Mercedes de a pilota monopostul cu numărul 3 şi nu 4, aşa cum era prevăzut, deoarece preferă cifrele impare.

13 afișări
Imaginea articolului Schumacher, superstiţios, a obţinut acordul de a evolua cu numărul 3 la Mercedes

Schumacher, superstiţios, a obţinut acordul de a evolua cu numărul 3 la Mercedes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ross Brawn (n.r. - patronul echipei Mercedes) ştie foarte bine că prefer cifrele impare", a declarat Schumacher pentru cotidianul Bild.

Schumacher, în vârstă de 41 de ani, a câştigat şapte titluri mondiale cu monoposturi având cifre impare: de cinci ori cu numărul 1, o dată cu numărul 3 şi o dată cu numărul 5.

Numărul 3 ar fi trebuit să revină iniţial coechipierului său Nico Rosberg, care a ajuns la Mercedes înaintea lui Schumacher.

Cotidianul Bild a reamintit că numărul 4 nu a purtat noroc niciunui pilot deoarece până în prezent niciun număr 4 nu a câştigat titlul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici