Schumacher va participa la o nouă serie de teste cu Ferrari

Germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, va participa la o nouă serie de teste efectuate de Ferrari în perioada 4-7 decembrie, pe circuitul Jerez de La Frontera (Spania), a anunţat un purtător de cuvânt al scuderiei italiene.

1 afișare
Imaginea articolului Schumacher va participa la o nouă serie de teste cu Ferrari

Schumacher va participa la o nouă serie de teste cu Ferrari

La mijlocul lunii noiembrie, Schumacher a pilotat, pentru prima dată de la retragerea sa din activitate la sfârşitul sezonului 2006, un monopost Ferrari cu ocazia testelor efectuate pe circuitul Catalunyei, de lângă Barcelona. În primele două zile, Schumacher a fost cel mai rapid, depăşind piloţi ca Felipe Massa (Ferrari), Pedro de la Rosa (McLaren-Mercedes), Heikki Kovalainen (Renault) sau David Coulthard (Red Bull).

După testele respective, Michael Schumacher a dat asigurări că nu are nicio intenţie de a reveni în activitate, în ciuda rezultatelor de la Montmelo. "Serios, o revenire nu este la ordinea zilei. Este vorba pur şi simplu de a-mi face o plăcere şi de a ajuta echipa şi mi-am atins aceste două obiective", a declarat Schumacher, în vârstă de 38 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici