Schuster a semnat un contract pe trei ani cu Real Madrid-AFP

Tehnicianul german Bernd Schuster, prezentat oficial, luni, ca antrenor principal al echipei Real Madrid, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea spaniolă, a anunţat directorul sportiv Pedrag Mijatovici, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Schuster a semnat un contract pe trei ani cu Real Madrid-AFP

Schuster a semnat un contract pe trei ani cu Real Madrid-AFP

"Schuster a fost un mare fotbalist, unul dintre cei mai buni din istoria acestui club, şi este un mare antrenor. Întruneşte valorile de la Madrid. Avem încredere că va face o echipă care va atinge excelenţa în joc", a declarat preşedintele clubului, Ramon Calderon.

"Este o zi foarte fericită pentru mine. O mare şansă. Real Madrid face parte din cele mai mari trei sau patru echipe din lume. Sunt sigur că totul va merge perfect", a spus şi Schuster, la prezentarea sa, la stadionul Santiago Bernabeu.

Bernd Schuster a devenit al optulea antrenor al echipei Real Madrid din 2003 până în prezent, după Vicente del Bosque, Carlos Queiroz, Jose Antonio Camacho, Mariano Garcia Remon, Wanderley Luxemburgo, Juan Ramon Lopez Caro şi Fabio Capello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici