SCM Râmnicu Vâlcea - Bietigheim 34-27. Vâlcea obţine o victorie entuziasmantă în Liga Campionilor la handbal feminin

SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut prima victorie în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, în Sala "Traian", după ce s-a impus contra campioanei Germaniei, Bietigheim, scor 34-27 (20-18).

380 afișări
Imaginea articolului SCM Râmnicu Vâlcea - Bietigheim 34-27. Vâlcea obţine o victorie entuziasmantă în Liga Campionilor la handbal feminin

SCM Râmnicu Vâlcea - Bietigheim 34-27. Vâlcea obţine o victorie entuziasmantă în Liga Campionilor la handbal feminin

La primul meci în grupele Ligii Campionilor la Vâlcea, după o pauză de şase ani, elevele lui Florentin Pera au făcut un meci mare şi au învins la scor campioana Germaniei, Bietigheim, scor 34-27.

SCM Râmnicu Vâlcea a înscris nu mai puţin de 20 de goluri în prima repriză, iar româncele aveau un avantaj de două goluri la pauză. În partea secundă, campioana României s-a distanţat pe tabelă, nu a lăsat formaţia din Germania să se apropie la mai mult de trei puncte, iar rezultatul final a fost 34-27 pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea a început cu dreptul grupa C din Liga Campionilor, din care mai fac parte Buducnost şi Brest. În următoarea rundă, pe 12 octombrie, campioana României va juca în deplasare, contra lui Brest.

În acest sezon, România are două reprezentate în Liga Campionilor. Duminică, de la ora 17:50, vicecampioana CSM Bucureşti va juca pe terenul lui Esbjerg, în grupa B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici