SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Paris 92 în EHF European League

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a disputat duminică, în deplasare, a partidă din Grupa D a EHF European League în compania lui Paris 92, fiind învinsă cu scorul de 24-22 (10-10), partida contând pentru etapa a doua a fazei grupelor.

225 afișări
Imaginea articolului SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Paris 92 în EHF European League

Sursa foto: Facebook/SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin

Vâlcencele au condus prima repriză aproape în permanenţă, fiind în avantaj şi după revenirea de la vestiare. De la 15-15, gazdele s-au desprins chiar şi la 5 goluri avans, forcing-ul de final al oaspetelor fiind tardiv.

Lassource, 6 goluri, a fost cea mai bună marcatoare de la gazde, în timp ce pentru Vâlcea, Glibko a marcat tot 6, iar Fujita 4.

În prima partidă a grupei SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie în grupa D, pe teren propriu, cu 40-30, împotriva maghiarelor de la Vac.

Etapa următoare vâlcencele joacă tot în deplasare, cu Thuringer HC, pe 22 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici