SCM Râmnicu Vâlcea leagă şase victorii în Liga Florilor

108 afișări
Imaginea articolului SCM Râmnicu Vâlcea leagă şase victorii în Liga Florilor

SCM Râmnicu Vâlcea leagă şase victorii în Liga Florilor

Oaspetele au fost în permanenţă la conducere, cu o primă repriză mai echilibrată, în care gazdele au reuşit să se menţină aproape, intrând la pauză cu un deficit de două goluri (16-18).

În partea secundă, oltencele s-au distanţat gol cu gol, ajungând chiar la 7 goluri avans, menţinând un avantaj de 5-6 până la final. Meciul s-a încheiat cu scorul de 29-33.

Emilija Lazic a marcat 16 goluri pentru Zalău, în timp ce de la oaspete, cea mai bună marcatoare a fost Nathalie Mari Hagman, cu 8 reuşite.

HC Zalău ajunge la trei înfrângeri consecutive şi ar putea trece pe loc direct retrogradabil, dacă CS Mioveni, momentan pe locul 13, obţine o victorie în meciul de luni, de pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare.

Vâlcea ajunge la 6 victorii consecutive şi e pe locul 5, cu 37 de puncte.

În celelalte meciuri al etapei a 18-a s-au înregistrat următoarele rezultate:

Corona Braşov – CSM Bucureşti 26-35
Măgura Cisnădie – Gloria 2018 Bistriţa Năsăud 22-25
Universitatea Craiova – Ştiinţa Bucureşti 30-21
Rapid Bucureşti – Dunărea Brăila 34-28
Gloria Buzău – CSM Târgu Jiu 26-22

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici