Scolari a fost demis, Ancelotti i-ar putea lua locul

Tehnicianul Luiz Felipe Scolari a fost demis din funcţia de antrenor al formaţiei Chelsea Londra, Carlo Ancelotti fiind favorit pentru a-i succede pe banca tehnică a echipei.

16 afișări
Imaginea articolului Scolari a fost demis, Ancelotti i-ar putea lua locul

Scolari a fost demis, Ancelotti i-ar putea lua locul (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Luiz Felipe Scolari a fost demis, luni, din funcţia de manager al grupării Chelsea Londra cu efect imediat. Conducerea îi mulţumeşte pentru activitatea depusă la clubul nostru. Felipe a adus multe lucruri pozitive şi toţi suntem trişti că relaţia noastră se termină atât de curând. Căutarea unui nou manager a început deja. Până la găsirea unui nou tehnician, antrenorul secund Ray Wikins se va ocupa de pregătirea echipei", se arată în comunicatul clubului Chelsea.

Scolari era antrenor la Chelsea din vara anului trecut.

Presa engleză notează faptul că tehnicianul italian Carlo Ancelotti este favorit pentru a-i succede antrenorului brazilian Luiz Felipe Scolari.

Ancelotti pregăteşte în prezent formaţia AC Milan şi nu ar fi deci disponibil decât la finele actualului sezon. Totuşi, presa engleză consideră că formaţia londoneză este posibil să fie antrenată până în vară de un tehnician interimar, care îi va lăsa locul în luna iunie lui Ancelotti.

Tehnicianul care să pregătească formaţia de pe arena Stamford Bridge în acest sezon ar putea fi ales dintre olandezii Frank Rijkaard şi Guus Hiddink sau italianul Roberto Mancini. Zvonurile evocă de asemenea numele tehnicienilor Gianfranco Zola, fost jucător simbol al clubului Chelsea, şi Didier Deschamps.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici