Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei

Tehnicianul Luiz Felipe Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei, în noaptea de duminică spre luni, anunţul oficial urmând să fie făcut astăzi de către oficialii Confederaţiei Braziliene de Fotbal, informează cotidianul O Globo, care citează Sportv.

306 afișări
Imaginea articolului Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei

Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, odată cu Scolari pleacă de la naţionala Braziliei tot staful tehnic, inclusiv coordonatorul Carlos Alberto Parreira.

Duminică, presa braziliană scria că Luiz Felipe Scolari nu ar trebui să rămână la conducerea tehnică a selecţionatei.

Reprezentativa Braziliei a fost învinsă, sâmbătă, la Brasilia, cu scorul de 3-0 (2-0), de selecţionata Olandei, şi a încheiat pe locul patru la turneul final al Cupei Mondiale. În semifinale, Brazilia a fost învinsă de Germania, scor 7-1.

Bilanţul lui Scolari la conducerea naţionalei Braziliei, în perioada noiembrie 2012 - iulie 2014, cuprinde 19 victorii, şase remize şi patru înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici