Scolari a fost demis de la Palmeiras

Luiz Felipe Scolari, campion mondial în 2002 cu naţionala Braziliei, a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Palmeiras, a anunţat, joi, clubul brazilian.

99 afișări
Imaginea articolului Scolari a fost demis de la Palmeiras

Luiz Felipe Scolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un comunicat, clubul a explicat că a pus capăt de comun acord contractului cu Luiz Felipe Scolari, secundul Flavio Murtosa părăsind şi el echipa.

În acest sezon, Palmeiras luptă pentru evitarea retrogradării, având doar cinci victorii după 24 de etape.

Scolari a antrenat Palmeiras din 1997 până în 2000, câştigând Copa Libertadores (1999). El a condus apoi Brazilia la titlul mondial din 2002.

După victoria de la CM-2002, selecţionerul a preluat Portugalia, ducând-o până în finala Euro-2004 şi în semifinalele CM-2006.

Scolari a mers apoi la Chelsea, la FC Bunyodkor în Uzbekistan, înainte de a reveni la Palmeiras în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici